Alle vil bli hørt.
Ordkraft gjør det mulig.

Ordkraft er Sørlandets ledende byrå innen samfunnskommunikasjon. Vi hjelper våre kunder til å bli sett, hørt og forstått.

Verdier

Vårt viktigste fundament er verdiene åpen, ansvarlig og nytenkende. Det betyr at vi er åpne om våre kundeforhold og i dialog med våre kunder, at vi leverer det vi lover til avtalt tid og pris, og at vi har ambisjoner på vegne av våre kunder.

Kompetanse

Våre rådgivere har bakgrunn fra kommunikasjonsbransjen, media, offentlig sektor, akademia og privat næringsliv. Trenger vi å forsterke vår kompetanse, samarbeider vi blant annet med Oxford Research, Gambit H+K Strategies, Respons Analyse, Innoventi, Tress Design og Retriever.

Ansatte

Placeholder Placeholder

Kristin Øygarden

Daglig leder

mob. 400 91 481

kristin@ordkraft.no

Kristin har siste årene arbeidet med synlighet, strategi, politisk påvirkningsarbeid og strategisk kommunikasjonsarbeid i Kultur Vest, en medlemsorganisasjon for kulturinstitusjoner i Bergensområdet. Hun har studert nordisk språk og litteratur ved UIA og har lang erfaring fra spenningsfeltet mellom kulturformidling, organisasjonsliv og journalistikk, og både gjennom eget foretak og som ansatt i blant annet Fædrelandsvennen, ved UIA og hos Norsk Forfattersentrum.

Placeholder Placeholder

Rune Røiseland

Senior kommunikasjonsrådgiver og partner

mob. 902 69 600

rune@ordkraft.no

Rune var i 2005 med å etablere Ordkraft AS. Han var tidligere daglig leder i reklamebyrået Recommended og før det sentral i etableringen av kommunikasjonsbyrået Lime etter en periode som seksjonsleder for digitale medier ved Forskningsparken i Ås. Rune er utdannet innen markedsføring og grafisk kommunikasjon og har blant annet godkjenning som reklamerettslig ansvarlig. Rune har erfaring med kommunikasjonsarbeid i en rekke ulike sektorer.

Placeholder Placeholder

Helene Vinknes

digital rådgiver

mob. 951 28 832

helene@ordkraft.no

Helene kom til Ordkraft etter seks år i National Oilwell Varco. Der jobbet hun særlig med digital kommunikasjon og markedsføring – og de siste årene som prosjektleder for et globalt digitaliseringsprosjekt for web og mobile plattformer. Som rådgiver i Ordkraft jobber hun særlig med å utvikle digitale strategier og kampanjer for våre kunder. Helene kan mye om digitale brukeropplevelser og om hvordan man produserer innhold som virker – i ulike digitale kanaler. Helene har mastergrad i Nordisk Språk med fordypning i digital kommunikasjon.

Placeholder Placeholder

Simon Olsen

Junior kommunikasjonsrådgiver

mob. 93 811 726

Simon er masterstudent i samfunnskommunikasjon ved UiA og har fra før en bachelorgrad i kommunikasjon, tekst- og medieanalyse fra samme universitet. Han har blant annet jobbet med kampanjearbeid og markedsføring for Akershus Reklame Team. Utenom studier og jobb sitter han i styret i Kommunikasjonsforeningen og er leder for linjeforeningen Rhetorica UiA.

Placeholder Placeholder

Tommy Kristansen

Junior kommunikasjonsrådgiver

mob. 99 40 52 00

Tommy er masterstudent i samfunnskommunikasjon ved UiA. Ved siden av studiene har han jobbet som frilanser, hvor han blant annet var studentblogger for Sparebanken Sør. I dag er han også frivillig for Batteriet, Kirkens Bymisjon. Her jobber han med forretnings- og organisasjonsutvikling i tillegg til praktiske kommunikasjonoppgaver.

Kort om Ordkraft

  • Etablert i 2005
  • Første norske PR-byrå med åpne kundelister
  • Deleid av Oxford Research
  • I styret: styreleder Rune Stiberg Jamt, styremedlemmene Jon P. Knudsen, Stine Meltevik og Rune Røiseland.

1 Kontakt oss
Hei!

Legg igjen kontaktinfoen din, så kontakter vi deg så snart som mulig.